Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-03-2023 12:20

9ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής 2023: «Δεξιότητες Διαχείρισης της Διαφορετικότητας. Θεωρία και Πράξη»

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΥΣΕΑ) του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), του Τμήματος Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΥΕΚΑ), του Δικτύου Euroguidance Κύπρου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργανώνεται το 9ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής με θέμα «Δεξιότητες Διαχείρισης της Διαφορετικότητας. Θεωρία και Πράξη».

Το Συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Φορέα Διά Βίου Καθοδήγησης (ΥΠΑΝ και ΥΕΚΑ), θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023, μεταξύ των ωρών 08:00-13:30, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Αμφιθέατρο Cine Studio) και αποσκοπεί στην επιμόρφωση και τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη των καθηγητών/τριών ΣΕΑ και άλλων εμπλεκόμενων φορέων.

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν θεματικές που στόχο έχουν την ενημέρωση σε θέματα Διαφορετικότητας, Ισότητας, Συμπερίληψης και Ανήκειν, και ειδικότερα θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου υπό το πρίσμα των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις και βιωματικά εργαστήρια.

 

(ΜΒ/ΕΧΡ)