Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-05-2023 14:17

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού


1. Εργασίες ανάπτυξης δικτύου της CYTA στον
παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 29/5/2023 μέχρι και την Τετάρτη 31/5/2023, μεταξύ των ωρών 08:00-15:00, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού θα διεξάγονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου από τη CYTA.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού, μετά την έξοδο προς Χοιροκοιτία με κατεύθυνση προς Λεμεσό, και για συνολικό μήκος 300 μέτρα περίπου, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα του δρόμου και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.


2. Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στους αυτοκινητόδρομους Λεμεσού – Λευκωσίας και Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 29/5/2023 – 16/6/2023, μεταξύ των ωρών 09:00-14:00 καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης των στηθαίων ασφαλείας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Σκαρίνου και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τον κόμβο Νέου Νοσοκομείου μέχρι την έξοδο Ερήμης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου η μια λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΕΧΡ)