Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-05-2023 15:37

Πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας Ημερίδα με θέμα: «Πράσινα Στρατόπεδα»

Το Υπουργείο Άμυνας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του προσωπικού του Υπουργείου και της Εθνικής Φρουράς αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου 2023, την ημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ».

Στην ημερίδα παρέστησαν ο Υπουργός Άμυνας κ. Μιχάλης Γιωργάλλας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Μαρία Παναγιώτου και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας κ. Ανδρέας Π. Λουκά.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Υπουργός σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Διακυβέρνησης του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη έχει τεθεί ως προτεραιότητα ο σχεδιασμός  και η υλοποίηση μιας συνολικής και οριζόντιας στρατηγικής για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αναφέρθηκε ενδεικτικά σε μέτρα που λαμβάνονται για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και για τη μετάβαση στην πράσινη ανάπτυξη. Διαβεβαίωσε δε ότι το Υπουργείο Άμυνας θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά την προσπάθεια για επίτευξη των στόχων της πολιτείας.

(ΕΠ/ΣΧ)