Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-06-2023 14:19

H Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας διοργάνωσε συνέδριο με θέμα «Γυναίκες στην κυβερνοασφάλεια: Προκλήσεις, Εμπειρίες και Σχέδια για το Μέλλον»

Το 1ο Συνέδριο με θέμα «Γυναίκες στην κυβερνοασφάλεια: Προκλήσεις, Εμπειρίες και Σχέδια για το Μέλλον» της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία στο Lemon Park στη Λευκωσία.

Χαιρετισμό στο συνέδριο απηύθυναν ο Επίτροπος Επικοινωνιών κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων κα Τζόζη Χριστοδούλου, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κα Ειρήνη Λοϊζίδου-Νικολαΐδου, καθώς και εκπρόσωπος της ENISA-The European Union Agency for Cybersecurity.

H θεματολόγια του συνεδρίου επικεντρώθηκε σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού, προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον κλάδο, δυσκολίες, ανέλιξη και σχέδια για το μέλλον. Έγιναν παρουσιάσεις από εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA) καθώς και από εκπροσώπους από τον ακαδημαϊκό, ιδιωτικό και δημόσιο τομέα από την Κύπρο και την Ελλάδα.

 

(ΜΒ/ΕΧΡ)