Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-06-2023 16:29

Συμμετοχή του Υφυπουργού Τουρισμού στο 3rd Cyprus Medical International Forum

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής συμμετείχε στο 3rd Cyprus Medical International Forum το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Ιουνίου 2023, στη Λεμεσό.

Ο Υφυπουργός χαιρέτησε το συνέδριο, το οποίο παρακολούθησαν διακεκριμένοι ιατροί και καθηγητές ιατρικής από την Κύπρο και το εξωτερικό, τονίζοντας τη σημασία που δίνει το Υφυπουργείο στην ανάπτυξη και προώθηση της Κύπρου ως προορισμό για τουρισμό υγείας.

Ο κ. Κουμής τόνισε ειδικότερα την ανάγκη όπως γίνει σχετική μελέτη που να καταδεικνύει τις υπηρεσίες εκείνες που δύναται η Κύπρος να προβάλει περισσότερο από άλλες, εκείνες δηλαδή που συγκριτικά με άλλες χώρες καταγράφουν μια σειρά από πλεονεκτήματα. Πρόσθεσε, επίσης, την ανάγκη στενότερης συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Ακολούθως, ο Υφυπουργός συμμετείχε σε σχετικό πάνελ με την Υπουργό Υγείας κα Πόπη Κανάρη, την Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Μαρία Παναγιώτου και εκπροσώπους των Τοπικών Αρχών Λεμεσού και Πισσουρίου, κατά το οποίο συζητήθηκαν θέματα νέων επενδύσεων και ανάπτυξης του τομέα.

/ΣΧ