Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-06-2023 10:27

Συμμετοχή του Επιτρόπου του ΚΟΑΠ στο 53ο Συνέδριο των Επικεφαλής των Οργανισμών Αγροτικών Πληρωμών της ΕΕ, στη Στοκχόλμη

Ο επικεφαλής του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού, συνοδευόμενος από άλλα στελέχη του Οργανισμού, συμμετείχε στο 53ο Συνέδριο των Επικεφαλής των Οργανισμών Αγροτικών Πληρωμών (Conference of Directors of the EU Paying Agencies) που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας , από τις 7 Μαΐου μέχρι τις 9 Μαΐου 2023.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν σύνεδροι από όλα τα είκοσι επτά (27) κράτη μέλη, καθώς επίσης και εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ελεγκτικό Συνέδριο και την Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF).

Μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν το συνέδριο ήταν οι έλεγχοι με παρακολούθηση των γεωργικών γαιών (Monitoring), η Ετήσια Έκθεση Απόδοσης ( APR), μηχανισμοί που συμβάλλουν στην ποιότητα της διαδικασίας εξέτασης και πληρωμής των αιτήσεων και την καταπολέμηση της απάτης (Anti-Fraud), καθώς και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

(ΜΒ/ΕΧΡ)