Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-06-2023 15:00

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα διαπιστευτήρια νέων Πρέσβεων και Ύπατων Αρμοστών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε, σήμερα, Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων/Ύπατων Αρμοστών του Ελ Σαλβαδόρ, του Περού, της Νέας Ζηλανδίας, της Μολδαβίας, του Μεξικού, της Ζάμπιας, της Ισλανδίας και της Χιλής, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Για το πλήρες κείμενο της προσφώνησης του νέου Πρέσβη του Ελ Σαλβαδόρ κ. Efrén Arnoldo Bernal Chévez, στα αγγλικά, πατήστε εδώ.

Για το πλήρες κείμενο της προσφώνησης του νέου Πρέσβη του Περού κ. Javier Raúl Martin Yépez Verdequer , στα αγγλικά, πατήστε εδώ.

Για το πλήρες κείμενο της προσφώνησης της νέας Υπάτου Αρμοστή της Νέας Ζηλανδίας κας Jacqueline Anne Frizelle, στα αγγλικά, πατήστε εδώ.

Για το πλήρες κείμενο της προσφώνησης του νέου Πρέσβη της Μολδαβίας κ. Andrei Popov, στα αγγλικά, πατήστε εδώ.

Για το πλήρες κείμενο της προσφώνησης του νέου Πρέσβη του Μεξικό κ. Alejandro García Moreno Elizondo, στα αγγλικά, πατήστε εδώ.

Για το πλήρες κείμενο της προσφώνησης της νέας Υπάτου Αρμοστή της Ζάμπιας, στα αγγλικά, κας Patricia Chisanga Kondolo, πατήστε εδώ.

Για το πλήρες κείμενο της προσφώνησης της νέας Πρέσβεως της Ισλανδίας κας Bryndís Kjartansdóttir, στα αγγλικά, πατήστε εδώ.

Για το πλήρες κείμενο της προσφώνησης της νέας Πρέσβεως της Χιλής κας Marisol Cecilia Amparo Pérez Carranza, στα αγγλικά, πατήστε εδώ.

Για το πλήρες κείμενο της αντιφώνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, στα αγγλικά, πατήστε εδώ.

(ΕΚ/ΣΧ)