Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-09-2018 08:25

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 12ης Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 13ης Σεπτεμβρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 35 κλήσεις για βοήθεια, δεκαέξι πυρκαγιές, δεκατρείς ειδικές εξυπηρετήσεις και έξι ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 13.49 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Ομονοίας, στην Λεμεσό. Δύο οχήματα μάρκας TOYOTA YARIS και NISSAN JUKE συγκρούστηκαν μετωπικά. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ένα άτομο (η οδηγός του πρώτου οχήματος) αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση διασωστικών εργαλείων αποπαγίδευσης. Μαζί με ακόμη ένα άτομο (οδηγός του δευτέρου οχήματος), ο οποίος εξήλθε του οχήματος πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και μεταφέρθηκαν με  ασθενοφόρα στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η ώρα 02.25 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα minibus με χρήση ως ταξί ιδιωτικής εταιρείας και μάρκας Mercedes το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δρόμο  στην οδό Μουσαλλά στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.55. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΓ/ΕΙ)