Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-09-2018 14:58

Εργασίες για κατασκευή κυκλικού κόμβου στον Ύψωνα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Δήμο Ύψωνα, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 έχει αρχίσει η εκτέλεση εργασιών για κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή της λεωφόρου Ηλία Κανναούρου και της οδού Πετράκη Γιάλλουρου στον Ύψωνα.  Η διάρκεια του έργου είναι τέσσερεις μήνες.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση, θα εκτελεστούν εργασίες εξωτερικά του κυκλικού κόμβου και διαφόρων υπηρεσιών και στη δεύτερη φάση, θα εκτελεστούν εργασίες στον κυκλικό κόμβο, υπηρεσίες κοινής ωφελείας και νησίδες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διακινείται κανονικά με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και ο Δήμος Ύψωνα απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή, και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

(ΜΛ/ΣΧ)