Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-09-2018 11:27

Χαιρετισμός Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννη Γιαννάκη κατά την έναρξη της 27ης Εκστρατείας ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Είναι η έναρξη της 27ης Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ με σύνθημα «Μαζί στη Ζωή». Μια εκστρατεία αφιερωμένη στους συνανθρώπους μας  οι οποίοι δίνουν την δίκη τους μάχη για τη ζωή, τη μάχη ενάντια στον καρκίνο. Μέσα από την εκστρατεία αυτή ενισχύουμε την συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους. Και η ενίσχυση αυτή μπορεί να είναι οικονομική αλλά και εθελοντική.

Στον τομέα της υγείας δραστηριοποιείτε ένα μεγάλο μέρος του εθελοντικού κινήματος και των μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Όπως παράδειγμα ο ΠΑΣΥΚΑΦ, ο οποίος έχει μια διαχρονική και σημαντική προσφορά στην στήριξη των συνάνθρωπων με καρκίνο. Με εφαρμογή συγκεκριμένων προγραμμάτων,  αναδεικνύεται η μεγάλη συνεισφορά του ΠΑΣΥΚΑΦ  η οποία στηρίζεται στην αξία της εθελοντικής προσφοράς. Η δράση του ΠΑΣΥΚΑΦ  είναι υποστηρικτική προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες του κράτους. Και χιλιάδες είναι οι περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι αποτείνονται στον ΠΑΣΥΚΑΦ για στήριξη, η οποία παρέχεται δωρεάν.   

Κάθε χρόνο περισσότερα από 3.000 νέα πρόσωπα μπαίνουν στη μάχη κατά του καρκίνου. Όλοι μας έχουμε κάποιο δικό μας άτομο το οποίο έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο.

Ας στηρίξουμε την εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ συνεισφέροντας οικονομικά ή συμβάλλοντας με την εθελοντική προσφορά.

Ο εθελοντισμός αναδεικνύεται ως το σημαντικότερο εργαλείο αντιμετώπισης διαφόρων προβλημάτων. Καλώ τους εθελοντές να στηρίξουν την προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ. Η όποια προσφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι ανεκτίμητη. Είμαστε όλοι εδώ σήμερα για να δώσουμε μαζί τη μάχη για την ζωή.

ΑΧ/ΕΙ