Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-01-2018 08:55

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 25ης Ιανουαρίου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 26ης Ιανουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 20 κλήσεις για βοήθεια, δυο πυρκαγιές και δεκαοκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 07:00 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Καντού – Σουνίου στη Λεμεσό. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν σε μετωπική σύγκρουση δυο οχήματα (BMW και Isuzu διπλοκάμπινο ). Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με ομάδα και όχημα διάσωσης. Έγινε απεγκλωβισμός δυο τραυματιών, ένας από κάθε όχημα και αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού.

Λόγω των βροχοπτώσεων η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε Παγκύπρια σε εννιά κλήσεις για βοήθεια. Έξι στην Επαρχία Πάφου, μια στην Λάρνακα, μια στην Αμμόχωστο, και μια στην Λεμεσό. Αφορούσαν αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγειους χώρους, πλημμυρισμένο δρόμο και άνοιγμα οχετού και ρυμούλκηση οχήματος από πλημμυρισμένο δρόμο.

----------------------------
ΑΧ/ΕΙ