Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-09-2018 14:56

Υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας για επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, εμπορευμάτων και επιβατών

Η Επιτροπή Εξετάσεων ανακοινώνει ότι η διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων, για τη διαπίστωση της επαγγελματικής επάρκειας των προσώπων που επιθυμούν να αποκτήσουν Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επάρκειας για να διευθύνουν επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, εμπορευμάτων ή επιβατών, θα πραγματοποιηθεί τις ακόλουθες ημερομηνίες:

         20/10/2018 για την κατηγορία των οδικών μεταφορών επιβατών

         27/10/2018 για την κατηγορία των οδικών μεταφορών εμπορευμάτων

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ιδιοχείρως την αίτηση (ΤΟΜ 203Α(01/08) και να την υποβάλουν μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά,  στα επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών το αργότερο μέχρι τις 28/09/2018. Οι αιτήσεις διατίθενται από όλα τα κατά τόπους επαρχιακά γραφεία του TOM καθώς και στην ιστοσελίδα του ΤOM στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://rtd.mcw.gov.cy. Σημειώνεται ότι, το νενομισμένο τέλος για συμμετοχή στην εξέταση ανέρχεται σε €51,26. Επισημαίνεται ότι, όσοι υπέβαλαν αίτηση για συμμετοχή, δεν χρειάζεται να υποβάλουν ξανά.

Τονίζεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας που γίνονται στην Κύπρο διεξάγονται μόνο στην ελληνική γλώσσα και αυτό αφορά τόσο τους Κύπριους υπηκόους όσο και τους υπηκόους άλλων κρατών μελών.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στη Λευκωσία σε χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα στον ημερήσιο τύπο, στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, καθώς και με προσωπικές επιστολές προς τους αιτητές.

Τονίζεται ότι καμία αίτηση δεν θα ληφθεί υπόψη μετά από τις 28/09/2018.

Η ύλη των εξετάσεων για την απόκτηση του πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών καθώς επίσης και σε σχετικό έντυπο που διατίθεται από όλα τα κατά τόπους επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

ΑΧ/ΣΧ

Σχετικά Ανακοινωθέντα