Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-09-2018 16:48

Επαφές της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κας Άντρης Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, η οποία συνοδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη, θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ καθώς και σε συναντήσεις με οργανώσεις της ομογένειας.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, αύριο, 25 Σεπτεμβρίου, η κα Αναστασιάδη θα συμμετάσχει στη 10η Ετήσια Παγκόσμια Συνάντηση για τον Αυτισμό, που πραγματοποιείται στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης και σε αυτή θα συμμετάσχουν, επίσης, σύζυγοι αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων που λαμβάνουν μέρος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Η κα Αναστασιάδη θα είναι ανάμεσα στους κύριους ομιλητές στην Παγκόσμια Συνάντηση για τον Αυτισμό, μαζί με τη σύζυγο του Προέδρου της Σερβίας και τη σύζυγο του Προέδρου της Κένυας.

Αντικείμενο της Συνάντησης θα είναι τα ζητήματα παροχής δημόσιας υγείας, καθώς και οι επιστημονικές μελέτες, σε σχέση με θέματα που αφορούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αυτισμό.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας η κα Αναστασιάδη θα παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει ο Πρωθυπουργός του Καναδά, ενώ το απόγευμα θα έχει συνάντηση με την ηγεσία της φιλανθρωπικής οργάνωσης Children’s Fund.

Στις 27 Σεπτεμβρίου η κα Αναστασιάδη θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα που διοργανώνει ο Πρόεδρος της Γεωργίας, ο οποίος θα απονείμει το μετάλλιο του Τάγματος Τιμής, που αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση της χώρας του σε ξένο υπήκοο, στην κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ.

(ΡΜ/ΣΧ)