Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-10-2018 14:17

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων αναχωρεί για την Ισπανία

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης αναχωρεί μεθαύριο Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, για την Ισπανία, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της χώρας κας Ana Pastor Julián. Τον κ. Συλλούρη συνοδεύουν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Βουλής κ. Σωκράτης Σωκράτους, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων κα Εύη Σταυρή - Χατζηγιάννη και η Ανώτερη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων κα Γαβριέλλα Μαραγκού.  

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πέρα από τη συνάντησή του με την Ισπανίδα ομόλογό του, ο Πρόεδρος της Βουλής θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Γερουσίας κ. Pío García-Escudero Márquez και την Πρόεδρο κα María Soraya Rodríguez Ramos και Μέλη της Μικτής Επιτροπής Βουλής και Γερουσίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα παρακολουθήσει επίσης μέρος των εργασιών της Ολομέλειας της Ισπανικής Βουλής, όπου η Πρόεδρος του Σώματος θα του απευθύνει χαιρετισμό.

Η κα Ana Pastor Julián θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του Κύπριου ομολόγου της, στην παρουσία και των Μελών του Προεδρείου της Βουλής. O Πρόεδρος της Βουλής θα επισκεφθεί, τέλος, το Νοσοκομείο Παίδων “Niño Jesús”, καθώς και χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, στη Μαδρίτη.

(ΜΓ/ΕΙ)