Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-01-2018 10:40

Η επικεφαλής και μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στην ΚΣΣΕ αναδείχθηκαν σε σημαντικά αξιώματα της Συνέλευσης

Στο πλαίσιο των εργασιών του 1ου Μέρους της Συνόδου 2018 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), η επικεφαλής και μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στη Συνέλευση αναδείχθηκαν σε σημαντικά αξιώματα της ΚΣΣΕ.

Συγκεκριμένα, η επικεφαλής της αντιπροσωπίας βουλευτής κα Στέλλα Κυριακίδου εξελέγη εκ των Αντιπροέδρων της ΚΣΣΕ, για το τρέχον έτος, και ως εκ τούτου καθίσταται και μέλος του Προεδρείου της Συνέλευσης. Η κα Κυριακίδου εξελέγη επίσης, ομόφωνα, Αντιπρόεδρος της νεοσυσταθείσας Ad hoc Επιτροπής για τον Ρόλο και την Αποστολή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι και των 47 χωρών μελών της Συνέλευσης.

Επίσης, ο βουλευτής κ. Γιώργος Λουκαίδης ορίστηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως ο εκπρόσωπος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Υποεπιτροπή Διενέξεων μεταξύ χωρών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) και, παράλληλα, συνεχίζει να παραμένει και για το τρέχον έτος, Γενικός Εισηγητής για θέματα Προϋπολογισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Τέλος, ο κ. Κωστής Ευσταθίου εκλέγηκε 2ος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού Επιστημών, Παιδείας και μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της ΚΣΣΕ.

------------------------------------
ΕΑ/ΕΙ