Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-10-2018 14:54

Προσφορά προγράμματος κατάρτισης στη Διεύθυνση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, από το ΚΕΠΑ, στη Λάρνακα

Το Κέντρο Παραγωγικότητας ανακοινώνει τη διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με τίτλο: «Διεύθυνση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», διάρκειας 21 ωρών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 5, 12 και 26 Νοεμβρίου 2018 από τις 9:00 π.μ. μέχρι 4:00 μ.μ. στα Εργαστήρια του Κέντρου Παραγωγικότητας, στη Λάρνακα.

Στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τις βασικές αρχές διοίκησης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, όπως θεωρίες παροχής κινήτρων, χειρισμός υπάλληλων, εργασιακές σχέσεις, τεχνικές συνέντευξης, τεχνικές επιλογής και αξιολόγησης προσωπικού, εκτιμήσεις απόδοσης, καθοδήγηση/mentoring και τις σύγχρονες τεχνικές διοίκησης, ανάπτυξης και καθοδήγησης προσωπικού

Το πρόγραμμα «Διεύθυνση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διευθυντικό προσωπικό μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μεσοδιευθυντικό ή εποπτικό προσωπικό που χειρίζεται θέματα προσωπικού.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε για επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτημένους τους, καθώς και άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης. 

Δικαίωμα Συμμετοχής

€195,00 το άτομο

Επιχορήγηση της ΑνΑΔ 

 €156,00 το άτομο

Πληρωτέο ποσό στο ΚΕΠΑ

€39,00 το άτομο 

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν από τη ιστοσελίδα του Κέντρου Παραγωγικότητας, στον σύνδεσμό:  http://www.mlsi.gov.cy/mlsi/kepa/kepa_new.nsf/All/D10A6581449786B2C2258306001AE1C3.

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με τον υπεύθυνο του Προγράμματος δρα Γεώργιο Χωραττά, στο τηλέφωνο 22806105 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ghorattas@kepa.mlsi.gov.cy

(ΜΛ/ΣΧ)