Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-11-2018 11:04

Συμπληρωματικές εργασίες στα ηχοπετάσματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου παρά τον κόμβο του Νοσοκομείου Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια συμπληρωματικών εργασιών στα ηχοπετάσματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου παρά τον κόμβο του Νοσοκομείου, τμήματα των λωρίδων κυκλοφορίας θα είναι κλειστά ως ακολούθως:

  • Η νότια λωρίδα εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο προς τον κόμβο του Νοσοκομείου παρά την έξοδο της οδού Γερολάνου,  θα είναι κλειστή σε μήκος 100μ.
  • Η βόρεια λωρίδα εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο προς τον κόμβο Jumbo θα είναι κλειστή σε μήκος 200μ.
  • Η ανατολική λωρίδα της οδού Νίκαιας με κατεύθυνση από το Νοσοκομείο προς τον αυτοκινητόδρομο παρά τη διασταύρωση με τον 22ον δρόμο θα είναι κλειστή σε μήκος 50μ..

Οι πιο πάνω εργασίες θα διεξάγονται από την Τρίτη 13/11/2018 έως την Παρασκευή 16/11/2018 μεταξύ των ωρών 09:30 – 15:00.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΑΧ)