Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-11-2018 14:40

Eνημερωτική εκστρατεία για τα δικαιώματα επιβατών αεροπορικών μεταφορών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου

Tο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή (ΕΚΚ) Κύπρου διοργανώνει ενημερωτική εκστρατεία για τα δικαιώματα επιβατών αεροπορικών μεταφορών την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 11:00 π.μ. - 2:00 μ.μ., στο διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου.

Μέλη του ΕΚΚ Κύπρου θα βρίσκονται στοn χώρο των αναχωρήσεων και θα ενημερώνουν τους επιβάτες για τα δικαιώματά τους και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να τα διεκδικούν, διανέμοντας πληροφοριακό υλικό στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Το ΕΚΚ Κύπρου, μέλος του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή,  συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Κυπριακή Δημοκρατία και φιλοξενείται στην Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Το Δίκτυο των ΕΚΚ παρέχει πληροφόρηση και ενημέρωση σε καταναλωτές, οι οποίοι προμηθεύονται προϊόντα και υπηρεσίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Νορβηγία και την Ισλανδία, ώστε να γνωρίζουν τα δικαιώματα τους και να πραγματοποιούν ασφαλείς αγορές με βάση την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία προστασίας του καταναλωτή, ενώ προωθεί την εξωδικαστική, συναινετική επίλυση διαφορών μεταξύ προμηθευτών και καταναλωτών, οι οποίες έχουν ανακύψει κατά τις διασυνοριακές τους συναλλαγές,   

(AX/ΣΧ)