Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-11-2018 09:08

Αναβάθμιση ιστοσελίδας Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ

Το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, σας ενημερώνει για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του, www.volunteercommissioner.gov.cy, η οποία είναι πιο φιλική προς τους χρήστες και διαδραστική ώστε η κοινωνία των πολιτών να ενημερώνεται για τις πολιτικές και τις δράσεις που αφορούν τον τομέα του εθελοντισμού, των μη κυβερνητικών οργανώσεων και τα θέματα ενεργού πολίτη.

Με την ευκαιρία αυτή, το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ ενημερώνει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις για τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν δωρεάν την ηλεκτρονική πλατφόρμα «Προσφέρω», http://www.prosfero.com.cy, η οποία έχει δημιουργηθεί με την στήριξη της CYTA.

Σκοπός της Πλατφόρμας είναι να εξυπηρετεί τόσο τις εθελοντικές και μη κυβερνητικές και οργανώσεις (ΜΚΟ), όσο και τους πολίτες, επιχειρήσεις κ.ά.  έχοντας ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων. Έχει δημιουργηθεί δηλαδή για να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες ή φορείς να συνεισφέρουν αγαθά και υπηρεσίες μέσω της πλατφόρμας, αλλά και σαν βοηθητικό εργαλείο για τις ΜΚΟ να προβάλλουν το έργο και τις ανάγκες τους. Η συμμετοχή στην Πλατφόρμα παρέχεται δωρεάν σε όσες ΜΚΟ επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή.

ΑΧ/ΕΙ