Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-11-2018 14:13

Υποβολή αιτήσεων για τη διεκδίκηση κρατικής υποτροφίας για πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2018/19

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ενημερώνει ότι από τις 20 Νοεμβρίου 2018, δέχεται αιτήσεις για τη διεκδίκηση κρατικής υποτροφίας προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου Μάστερ, για σπουδές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.   

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν την Ανακοίνωση με αρ. 427 (απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμπλήρωση της αίτησης) και την Αίτηση με αρ. 96 από:

 

Οι αιτήσεις με όλα τα στοιχεία και πιστοποιητικά θα πρέπει να παραδοθούν, μονό διά χειρός, στη Γραμματεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, στη διεύθυνση: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, Φλωρίνης 7, Greg Tower, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία.  Αιτήσεις που θα υποβάλλονται μέσω ταχυδρομείου ή εταιρειών μεταφορών (courier), δεν θα γίνονται αποδεκτές. 

 

Η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων είναι η 21η Δεκεμβρίου 2018, ώρα 2:00 μ.μ. 

Τονίζεται ότι η ημερομηνία και η ώρα λήξης υποβολής θα τηρηθεί αυστηρά. Αιτήσεις που θα παραδίδονται εκπρόθεσμα, δεν θα γίνονται αποδεκτές.