Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-11-2018 15:02

Εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου από το Τμήμα Δασών

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 3/12/2018 και την Τρίτη 4/12/2018, μεταξύ των ωρών 09:00 - 14:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου με κατεύθυνση προς Πάφο, 500μ. πριν τη σήραγγα και σε τμήμα πριν την έξοδο Πισσουρίου προς παραλία, μήκους 1500μ. περίπου,θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο σε μήκος 200μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ/ΣΧ)