Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-12-2018 15:38

Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου - 2019

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνουν, σε συνεργασία με το Θέατρο Ριάλτο, τη 19η «Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου», η οποία αποτελεί τη μετεξέλιξη της Πλατφόρμας Σύγχρονου Χορού Κύπρου. Οι παραστάσεις των έργων που θα ενταχθούν στην «Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου - 2019» θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1ης και 3ης Νοεμβρίου 2019 στο Θέατρο Ριάλτο, στη Λεμεσό.

Με τη 19η διοργάνωσή της, στην «Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου» εισάγονται καινοτομίες που αφορούν στη διαφοροποίηση και διεύρυνση των κατηγοριών των συμμετεχόντων, στην ένταξη (ανάλογα με την κατηγορία) του στοιχείου της καθοδήγησης (mentoring), στη διαδικασία προετοιμασίας του έργου, καθώς επίσης και στην εισαγωγή του «Βραβείου Νέου Χορογράφου».

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα είναι μεταξύ 1-30 Απριλίου 2019 και οι αιτήσεις θα υποβάλλονται συμπληρωμένες στα ηλεκτρονικά έντυπα που θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Πλατφόρμας Χορογραφίας Κύπρου, στη διεύθυνση www.cyprusdanceplatform.com/ αρχές του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραπέμπονται στους όρους συμμετοχής στην Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου – 2019, στην ιστοσελίδα:

http://www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies/thesmoi_diorganoseis.html

(ΙΠ)