Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-12-2018 09:56

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 7ης Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 8ης Δεκεμβρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 25 κλήσεις για βοήθεια 9 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση .

Η ώρα 22.09 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην οδό Ευτέρπης στη περιοχή Κάππαρη στην Επαρχία Αμμοχώστου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.45. Το διαμέρισμα είναι στον πρώτο όροφο διώροφης πολυκατοικίας. Από την πυρκαγιά το σαλόνι υπέστη εκτεταμένες ζημιές και από τον καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε ολόκληρο το διαμέρισμα. Η αλλοδαπή ιδιοκτήτης του διαμερίσματος απουσίαζε από το διαμέρισμα την ώρα της πυρκαγιάς. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα και αριθμός αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Από τις 15 ειδικές εξυπηρετήσεις που αναφέρονται πιο πάνω οι 6 αφορούσαν αντλήσεις όμβριων υδάτων από υποστατικά λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην Επαρχία Λευκωσίας (2 αντλήσεις), Επαρχία Πάφου (2 αντλήσεις), Επαρχία Αμμοχώστου (2 αντλήσεις).

-------------------------

ΕΙ