Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-12-2018 15:10

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1.   Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην οδό Προφήτη Ηλία στη Μουτταγιάκα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην οδό Προφήτη Ηλία στη Μουτταγιάκα, από τη συμβολή της με την οδό Δημητρίου Πολιορκητή μέχρι τη συμβολή με την οδό Δημοκρατίας, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 4/12/2018 θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 11/12/2018, από η ώρα 19:00 μέχρι τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης 12/12/2018.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, η κυκλοφορία από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου Αγ. Τύχωνα, του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας και του Παραλιακού Δρόμου.

2.  Συνεχίζονται  κανονικά τα έργα  του Κάθετου Δρόμου που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, οι εργασίες στα πλαίσια του Έργου "Μελέτη και κατασκευή του Κάθετου Δρόμου που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, Φάση ΙΙ - Τμήμα Β (Παράλληλος Δρόμος)",  συνεχίζονται κανονικά.

Την περίοδο 14/12/2018 – 13/3/2019, θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες στις νότιες λωρίδες, σε τμήμα του υφιστάμενου δρόμου παράλληλα της περίφραξης του Νέου Λιμανιού, μεταξύ των συμβολών του Παράλληλου Δρόμου με την οδό Βουκουρεστίου και τη Λεωφόρο Ομονοίας.

Κατά το στάδιο των εργασιών η διακίνηση θα γίνεται αμφίδρομη στο νέον ασφαλτικό οδόστρωμα που έχει κατασκευαστεί στα βόρεια.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και το κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

________________

/ΣΧ