Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-12-2018 16:11

Δίνεται παράταση στην υποβολή προσφορών για μεταστέγαση της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνέχεια της Πρόσκλησης Δήλωσης Ενδιαφέροντος για μεταστέγαση της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (enimerosi.moec.gov.cy/ypp8305) στις 9 Νοεμβρίου 2018, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  • δίνεται παράταση για υποβολή προσφορών μέχρι και την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019. Οι προσφορές να κατατεθούν στο Ειδικό Κιβώτιο Προσφορών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, που βρίσκεται στον 4ο όροφο του ΚΤΗΡΙΟΥ Β΄ των Κεντρικών Κτηρίων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στη διεύθυνση Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 1434 Λευκωσία το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, ώρα 09:00 π.μ.
  • διασαφηνίζεται ότι το κτήριο πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης τουλάχιστον Κλάσης Β, αντίγραφο του οποίου πρέπει να υποβληθεί μαζί με τη δήλωση ενδιαφέροντος. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που το κτήριο δεν διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης τουλάχιστον Κλάσης Β, ο ιδιοκτήτης οφείλει να προσκομίσει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης πριν την υπογραφή του ενοικιαστηρίου εγγράφου, αφού προηγουμένως προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για εξασφάλισή του με δικές του δαπάνες. Σε περίπτωση μη προσκόμισης του πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης τουλάχιστον Κλάσης Β, πριν την υπογραφή του ενοικιαστηρίου εγγράφου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα έχει το δικαίωμα ανάκλησης της απόφασης του για την ενοικίαση του κτηρίου.

 (ΙΠ)