Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-12-2018 13:45

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στη Μουτταγιάκα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην οδό Προφήτη Ηλία στη Μουτταγιάκα, από τη συμβολή της με την οδό Δημητρίου Πολιορκητή μέχρι τη συμβολή με την οδό Δημοκρατίας, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 4/12/2018 θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 12/12/2018 από η ώρα 19:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 13/12/2018.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κυκλοφορία από και προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου Αγίου Τύχωνα, του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας και του Παραλιακού Δρόμου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ)