Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-03-2018 15:29

Προκήρυξη βραδινού προγράμματος MBA

 

Το Mediterranean Institute of Management (ΜΙM) που είναι το διεθνές σκέλος του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), ανακοινώνει την προκήρυξη του Προγράμματος ΜΒΑ 2018-2019 βραδινής φοίτησης, στην Αγγλική γλώσσα.  Το ΜΙM υπάγεται ως Δημόσια Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Στόχος του Προγράμματος ΜΒΑ είναι να προσφέρει στους εργαζομένους και εργαζόμενες πτυχιούχους την ευκαιρία να προετοιμαστούν για μια διευθυντική σταδιοδρομία, μέσα από την παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα. Το Πρόγραμμα προσφέρει επίσης σε άνεργους και άνεργες πτυχιούχους τόσο ακαδημαϊκή μόρφωση σε επίκαιρα θέματα Διεύθυνσης, όσο και την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας της Κύπρου μέσω πρακτικής κατάρτισης (internship) σε διάφορες επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθιστώντας τους/τες έτσι περισσότερο ελκυστικούς/ές προς δυνητικούς/ές εργοδότες/εργοδότριες.

Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρεις ενότητες, αρχίζει τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο του 2019. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα κτήρια του ΚΕΠΑ στη Λευκωσία, τέσσερις φορές την εβδομάδα από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.  Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας και καταβάλλονται σε ισόποσες δόσεις ανά ενότητα.

Όσοι και όσες επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στο Πρόγραμμα ΜΒΑ, θα πρέπει να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτησή τους στο ΜΙΜ το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018.  Για την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΙΜ: www.mim.ac.cy ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται ως ακολούθως:

Στον Προϊστάμενο του ΜΙΜ κ. Άκη Νικολαΐδη (22806117, knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy) ή

Στη Λειτουργό του ΜΙΜ κ. Έλενα Χριστοδουλίδου (22806106, echristodoulidou@kepa.mlsi.gov.cy)

________________

/ΣΧ