Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-01-2019 13:21

Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Ακροπόλεως στις 20 Ιανουαρίου, λόγω εργασιών

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, μεταξύ των ωρών 06:30-11:30, στη λεωφόρο Ακροπόλεως Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες από εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της λεωφόρου Ακροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κορυτσάς, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών 28ης Οκτωβρίου και Κορυτσάς.  Η οδός Κυπραγόρα που είναι κάθετη επί της λεωφόρου Ακροπόλεως θα είναι κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cypprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

(ΜΛ/ΕΙ)