Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-01-2019 10:26

Απόσυρση προϊόντος από την αγορά

Αρ. ΕΑΗ-2018-18 / 01-2019, RCBO - Aoelec / AUB1LE

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά το πιο κάτω προϊόν, το οποίο δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς και σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη και την ιδιοκτησία. Ως εκ τούτου, ο εισαγωγέας έχει προβεί σε εθελοντική απόσυρση και ανάκλησή του από την αγορά.

Προϊόν

  • Κατηγορία: Εξοπλισμός ηλεκτρικών εγκαταστάσεων
  • Είδος: Αυτόματος διακόπτης διαρροής με ενσωματωμένη  

      προστασία από υπερένταση (RCBO)

  • Εμπορική επωνυμία: Aoelec
  • Τύπος: AUB1LE
  • Χαρακτηριστικά: 4 pole, type S, 400 V, C20/32/40/50/63, 300   mA
  • Εισαγωγέας: PAMBOS NICOLAOU & SON LTD

 

 

 

 

Κίνδυνος:

Ηλεκτροπληξία / Φωτιά / Υλική ζημιά

 

 

     

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: director@ems.mcw.gov.cy ή στο τηλεομοιότυπο 22348202.

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός χρησιμοποιείται ως κεντρική προστατευτική συσκευή και τοποθετείται συνήθως στο ερμάρι/δωμάτιο μετρητών μετά τον μετρητή της Α.Η.Κ. 

Προτρέπονται οι καταναλωτές που έχουν στις εγκαταστάσεις τους το πιο πάνω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν άμεσα στον αδειοδοτημένο ηλεκτρολόγο που το έχει εγκαταστήσει ή στον πωλητή δηλαδή από το κατάστημα από το οποίο το έχουν προμηθευτεί. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γίνει η αντικατάστασή του από αδειοδοτημένο ηλεκτρολόγο.

(ΜΓ/ΕΙ)