Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-01-2019 18:29

Ο Επίτροπος Προεδρίας συναντήθηκε με τους Προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων Ριζοκαρπάσου και Αγίας Τριάδας

Συνάντηση με τους Προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων Ριζοκαρπάσου και Αγίας Τριάδας είχε σήμερα ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου στo πλαίσιo των τακτικών συναντήσεων μαζί τους για συζήτηση θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν τους εγκλωβισμένους μας.

Ο κ. Φωτίου ενημέρωσε τους Προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων για την πορεία υλοποίησης των σχεδίων επιδιόρθωσης των κατοικιών των εγκλωβισμένων μας.  Συγκεκριμένα, μεγάλος αριθμός οικιών έχουν επιδιορθωθεί στο Ριζοκάρπασο και στην Αγία Τριάδα με βάση το συγκεκριμένο σχέδιο.

Ενημέρωσε, επίσης, για τις νέες επιλογές που προωθούνται στο σχέδιο Γεωργοκτηνοτροφικών Επιδοτήσεων και την προσπάθεια που γίνεται ώστε το σχέδιο αυτό να γίνει πιο αποτελεσματικό για να στηρίξει τους εγκλωβισμένους γεωργοκτηνοτρόφους μας.

Ο Επίτροπος Προεδρίας ενημέρωσε εξάλλου για το νέο σχέδιο επανεγκατάστασης που η ετοιμασία του έχει ολοκληρωθεί και θα προωθηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο.  Στη βάση του σχεδίου, νεαρά ζευγάρια που επιθυμούν να επανεγκατασταθούν στο χωριό που κατοικούν εγκλωβισμένοι μας θα μπορούν να τύχουν στήριξης μετά από μια σειρά κινήτρων. 

Όπως επεσήμανε ο κ. Φωτίου κατά τη συνάντηση, στόχος πάντοτε της Κυβέρνησης η στήριξη των εγκλωβισμένων μας που παραμένουν εκεί στις πατρογονικές μας εστίες σε δύσκολες συνθήκες.

___________

ΡΜ/ΣΧ

Σχετικά Ανακοινωθέντα