Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-02-2019 13:15

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για εξαετή ομόλογα της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα – 2η σειρά (Φεβρουάριος) 2019 λήξης 2025

Το Γραφείο Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους ανακοινώνει ότι στις 18 Ιανουαρίου 2019, τερματίστηκε η λήψη αιτήσεων για αγορά εξαετών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα, της 2ης Σειράς (Φεβρουάριος) 2019 - Ειδικοί Όροι Έκδοσης, Επίσημη Εφημερίδα ημερ. 25/1/2019 (Κύριο Μέρος, Τμήμα Β, αρ. 483)

Λήφθηκαν 101 αιτήσεις, όλες από Κύπριους επενδυτές, για συνολικό ποσό €7,653,300.  Ολόκληρο το ποσό των αιτήσεων έχει εγκριθεί, σύμφωνα με την παρ. 1 των ειδικών όρων έκδοσης.

Οι εκδόσεις εξαετών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα θα συνεχιστούν με τη 3η Σειρά (Μάρτιος) 2019 Λήξης 2025, με ανώτατο όριο συνολικής έκδοσης μέχρι €5.000.000, η οποία θα εκδοθεί την 1η Μαρτίου 2019 με περίοδο κατάθεσης των αιτήσεων από την 1η μέχρι την 20η Φεβρουαρίου 2019.

Αποποίηση Ευθύνης

Σημαντική Διευκρίνιση

Το έγγραφο αυτό, ή απόσπασμά του, δεν αποτελεί προσφορά για πώληση ή έκδοση ή πρόταση για αγορά κυβερνητικών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας (Εκδότης) ή κίνητρο επένδυσης σε οποιαδήποτε επικράτεια. Ούτε το έγγραφο αυτό ή απόσπασμά του, ούτε και το γεγονός της δημοσιοποίησής του, αποτελούν βάση για οποιαδήποτε απόφαση επένδυσης.  Οποιαδήποτε απόφαση για αγορά ομολόγων πρέπει να λαμβάνεται με βάση τους τελικούς όρους των ομολόγων καθώς και τις πληροφορίες για τον Εκδότη που ετοιμάζονται από ανεξάρτητους Οίκους.  Ενδιαφερόμενοι επενδυτές προτρέπονται όπως διενεργούν οι ίδιοι ανεξάρτητη έρευνα για τη χρηματοοικονομική κατάσταση του Εκδότη και τα βασικά χαρακτηριστικά/ κινδύνους των ομολόγων.  Για το σκοπό αυτό μπορούν να ζητούν τη συμβουλή ενός αδειούχου/ εγκεκριμένου ειδικού συμβούλου (π.χ. Επιχείρησης Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών) σχετικά με το κατά πόσο η επένδυση αυτή είναι κατάλληλη για αυτούς πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση σε σχέση με τα ομόλογα του Εκδότη.

(ΑΧ/ΣΧ)