Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-02-2019 16:47

Απογευματινά και Βραδινά Προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού: Παρουσίαση μελέτης από Εμπειρογνώμονες

Σήμερα, 20 Φεβρουαρίου 2019, εμπειρογνώμονες διεθνούς οίκου παρουσίασαν στους εμπλεκόμενους φορείς τη μελέτη που εκπόνησαν για τα Απογευματινά και Βραδινά Προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ).

Η παρουσίαση έγινε ενώπιον των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ και ΠΕΟ, των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ΠΟΕΔ καθώς και εκπροσώπων των Προγραμμάτων.

Οι εμπειρογνώμονες ενημέρωσαν για τον σκοπό και τη μεθοδολογία υλοποίησης της μελέτης, τα βασικά πορίσματα καθώς και το σχέδιο δράσης που προτείνουν.

Η μελέτη αποτελεί σημαντικό εργαλείο για το ΥΠΠ, αφού στόχο έχει τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των Προγραμμάτων καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους εκπαιδευόμενους.

Η μελέτη ήδη βρίσκεται στα χέρια των μελών της Τεχνικής Επιτροπής, η οποία, με βάση σχετική Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, θα μελετήσει εις βάθος και θα υποβάλει σε σύντομο χρονικό διάστημα τις εισηγήσεις της στη Διυπουργική Επιτροπή για λήψη απόφασης.  Πριν από τη λήψη οποιωνδήποτε τελικών αποφάσεων, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους.

 (ΙΠ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα