Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-02-2019 18:04

Το Κέντρο Αίματος ευχαριστεί θερμά τους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αιμοδοσία

Το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας ενημερώνει το κοινό ότι, μετά το κάλεσμα για αίμα όλων των ομάδων, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και ο στόχος για συλλογή αίματος έχει υπερκαλυφθεί.

Κατά την περίοδο από 25 μέχρι 27 Φεβρουαρίου 2019, οπότε και οι Σταθμοί Αιμοδοσίας λειτούργησαν με διευρυμένο ωράριο, προσήλθαν για αιμοδοσία 1,864 αιμοδότες παγκύπρια και συλλέχθηκαν 1,597 μονάδες ολικού αίματος.

Για ακόμη μια φορά ο Κύπριος αιμοδότης έδειξε συνέπεια και επιβεβαίωσε τα πολύ ψηλά επίπεδα αλτρουισμού και κοινωνικής ευαισθησίας, για τα οποία φημίζεται. Ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες μας για την αμέριστη και συνεχή βοήθεια προς το Κέντρο Αίματος και, κατ’ επέκταση, τους ασθενείς μας. Για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προσπάθεια του Κέντρου Αίματος, ευχαριστούμε θερμά και τα ΜΜΕ, που συνέβαλαν στη μετάδοση του μηνύματος.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλο το προσωπικό του Κέντρου Αίματος που ανταποκρίθηκε άψογα στον πολύ αυξημένο όγκο εργασίας.

Τα προγράμματα αιμοδοσίας του Κέντρου Αίματος συνεχίζουν κανονικά. Η συνεχής προσέλευση των αιμοδοτών μπορεί να εκπληρώσει τον στόχο για κάλυψη των αναγκών των ασθενών της χώρας μας, ώστε απρόσκοπτα να συνεχίσουν τη θεραπεία τους. 

(ΜΚΥ)