Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-02-2019 19:15

Πραγματοποιήιθηκε το 3ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας

Tο 3ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum έλαβε χώρα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στο Columbia Plaza στη Λεμεσό, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας της Κύπρου.

Το συνέδριο συγκέντρωσε πέραν των 400 συνέδρων συμπεριλαμβανομένων πλοιοκτητών και υψηλών στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών από όλο τον κόσμο αλλά και εκπροσώπων της κυπριακής ναυτιλιακής κοινότητας.

Μετά από την έναρξη του συνεδρίου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Νατάσα Πηλείδου παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως διεθνούς εμβέλειας ναυτιλιακό κέντρο, καθώς και τους στόχους και δράσεις του Υφυπουργείου σύμφωνα με την ολοκληρωμένη στρατηγική του για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της κυπριακής σημαίας και του κυπριακού ναυτιλιακού κόμβου.

Ακολούθησε σειρά από πάνελ, στα οποία διακεκριμένες προσωπικότητες της διεθνούς ναυτιλίας συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ανταγωνιστικότητα και την αειφόρο ανάπτυξη της διεθνούς ναυτιλίας, τις μεθόδους χρηματοδότησης, τις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τα επικείμενα μέτρα για τη μείωση των ρύπων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Συνέδριο στέφθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία, αναδεικνύοντας το αυξημένο ενδιαφέρον της παγκόσμιας ναυτιλίας στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δυναμικό και στον πολλά υποσχόμενο ναυτιλιακό κόμβο της Κύπρου.

(ΑΧ/ΕΙ)