Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-03-2019 10:22

Ανακοίνωση Τμήματος Οδικών Μεταφορών για υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή σε γραπτές εξετάσεις για επαγγελματική άδεια οδηγού ταξί

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις, για συμμετοχή σε γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση Επαγγελματικής Άδειας Οδηγού για την κατηγορία Ταξί, που προγραμματίζονται να γίνουν την Τρίτη 23 Απριλίου, 2019 και ώρα 09.00 π.μ. - 13.00 μ.μ., στο Κτήμα Κουσιουμή, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Χαλεπιανές, στη Λευκωσία.

Έντυπα αιτήσεων διατίθενται στα επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Τμήματος στην διεύθυνση http://rtd.mcw.gov.cy.  Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στα ταμεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών σε όλες τις πόλεις το αργότερο μέχρι και τις 12 Απριλίου 2019.

Σημειώνεται ότι Επαγγελματική Άδεια Οδηγού Ταξί θα πρέπει να έχουν όλοι όσοι οδηγούν ή επιθυμούν να οδηγούν Ταξί.

Εξαιρούνται και δε χρειάζονται Επαγγελματική Άδεια Οδηγού Ταξί οι τεχνίτες οχημάτων για σκοπούς άσκησης του επαγγέλματός τους.

Η εξεταστέα ύλη των πιο πάνω γραπτών εξετάσεων περιέχεται στο βιβλίο «Κατάρτιση Οδηγών Ταξί - Α' Έκδοση 2012», το οποίο μπορείτε να εφοδιαστείτε από βιβλιοπωλεία. Προτρέπεστε να μελετήσετε προσεκτικά το εν λόγω βιβλίο για να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις πιο πάνω εξετάσεις.

(ΑΧ)