Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-03-2019 20:07

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

Δυστυχώς κάθε μέρα είτε με την αμφισβήτηση θεσμών είτε με τη σύγκρουση θεσμών είτε με ενέργειες ή πράξεις από πλευράς του πολιτικού προσωπικού της χώρας, η δυσπιστία του κόσμου στην πολιτική αυξάνεται, είπε απόψε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην εκδήλωση ανοικτής συζήτησης που διοργανώνει ο Οργανισμός «Οξυγόνο», στην Πανεπιστημιούπολη, και σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι φαίνεται πως χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου στην πολιτική μετά τις λίστες με πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «σαν αποτέλεσμα συμπεριφορών μας, μιλάω γενικότερα, έχουμε μια μειωμένη εμπιστοσύνη από τους πολίτες, και δυστυχώς κάθε μέρα είτε με την αμφισβήτηση θεσμών είτε με τη σύγκρουση θεσμών είτε με ενέργειες ή πράξεις από πλευράς του πολιτικού προσωπικού της χώρας αυτή, η δυσπιστία αυξάνεται.

Θα πρέπει όλους να μας προβληματίσει και να δούμε πώς αντιμετωπίζονται αυτά τα φαινόμενα που συνεπώς απωθούν τον κόσμο από την ενεργό εμπλοκή, είτε (τον απωθούν λόγω) περιφρόνησης».

--------------------------- 

ΡΜ/ΕΙ