Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-03-2019 14:57

Εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής αντικειμένων στους αυτοκινητόδρομους Λεμεσού - Λευκωσίας και Λεμεσού - Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 18/3/2019 - 10/5/2019, μεταξύ των ωρών 08:30 - 16:00, εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών,στους αυτοκινητόδρομους Λεμεσού - Λευκωσίας και Λεμεσού - Πάφου, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής αχρήστων αντικειμένων εκατέρωθεν των αυτοκινητοδρόμων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά το έρεισμα του δρόμου στη μια κατεύθυνση, σε μήκος μέχρι 500μ. περίπου κάθε φορά και η διακίνηση της κυκλοφορίας δεν θα επηρεάζεται.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ/ΣΧ)