Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-03-2019 18:59

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας, ο οποίος  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 31η Ιανουαρίου 2019. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Λύκεια (δημόσια και ιδιωτικά) και τις Τεχνικές Σχολές. Μετά από ενδελεχή εξέταση όλων των δοκιμίων, η κριτική επιτροπή αποφάσισε για την απονομή των  βραβείων και των τιμητικών επαίνων ως ακολούθως: 

 

 

         Όνομα Μαθητή/Μαθήτριας

Όνομα Σχολείου

 

1ο Βραβείο         

Δημητρίου Μιχάλης

Λύκειο Απ. Λουκά  Κολοσσίου

2ο Βραβείο                 

Βρακάς Στυλιανός

Ιδιωτική Σχολή Xenion High School

3ο Βραβείο                  

Κρίνου Στέφανος

Λύκειο Κύκκου Β΄

 

 

 

1ος ΄Επαινος              

Αγαθοκλέους Άννα- Μαρία

Λύκειο Απ. Πέτρου και Παύλου

2ος ΄Επαινος                 

Παπαγιάννης Στυλιανός

Λύκειο Λατσιών

3ος ΄Επαινος                    

Δημητρίου Αλέξανδρος

Λύκειο Αγ. Φυλάξεως

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ηλίας Φωτόπουλος  και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Χαμπιαούρης, θα παραστούν την Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο σχολείο του μαθητή Δημητρίου Μιχάλη που πρώτευσε, Λύκειο Απ. Λουκά Κολοσσίου και θα τον συγχαρούν. Την ίδια μέρα εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού θα παραστεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο σχολείο του μαθητή Βρακά Στυλιανού, που έλαβε το δεύτερο βραβείο, Ιδιωτική Σχολή Xenion High School για να τον συγχαρούν. Επίσης, οι Επαρχιακοί Επιθεωρητές θα συγχαρούν στα σχολεία τους τον μαθητή που πήρε το τρίτο βραβείο, Κρίνου Στέφανο, Λύκειο Κύκκου Β,΄ καθώς επίσης και τους μαθητές και τη  μαθήτρια  που  έλαβαν έπαινο.

 

Η επίδοση  του α΄ χρηματικού βραβείου ύψους €800, για τον μαθητή που πρώτευσε και ποσό ύψους €600, για τη βιβλιοθήκη του σχολείου του, όπως επίσης και η επίδοση του β΄ και γ΄ βραβείου, ύψους €600 και €400 αντίστοιχα και των τιμητικών διπλωμάτων για τους μαθητές και τη μαθήτρια που έλαβαν έπαινο, θα πραγματοποιηθεί στην πρεσβευτική κατοικία σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.

(ΙΠ)