Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-03-2019 09:46

Συνέντευξη Τύπου για την εκστρατεία «Let’s Do It! Cyprus – καθαρίΖΩ την Κύπρο», στις 21 Μαρτίου, στο ΓΤΠ

Η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κα Σόφη Μιχαηλίδου, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη και ο Πρόεδρος του Δικτύου Εθελοντών Together Cyprus κ. Ανδρέας Αγγελή θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, στις 11.30 πμ, στο αμφιθέατρο του Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, για την παρουσίαση της εκστρατείας «Let’s Do It! Cyprus – ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο».

Η εκστρατεία καθαρισμού «Let’s Do It! Cyprus – ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο», την οποία διοργανώνουν το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 2-7 Απριλίου 2019, με κορύφωση της εκστρατείας την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 10.00 πμ στο Πάρκο Αθαλάσσας (στο Αναψυκτήριο παρά την Νοτιοδυτική είσοδο) στη Λευκωσία.

Στην οργανωτική ομάδα της εκστρατείας συμμετέχουν επίσης το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, το Τμήμα Δασών, η Ένωση Κοινοτήτων, η Ένωση Δήμων, το Σώμα Προσκόπων, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το “Let’s Do It! Cyprus” αποτελεί μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας “Let’s Do It! World”, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από τα σκουπίδια και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα που αφορούν στην προστασία, διατήρηση και αιειφόρο διαχείριση του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, αποτελεί το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα που έχει οργανωθεί ανά το παγκόσμιο.

Η εκστρατεία “Let’s Do It! Cyprus” πραγματοποιείται στην Κύπρο από το 2012 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική δράση που πραγματοποιείται στο νησί μας.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου θα παρουσιαστεί το σποτ που έχει ετοιμαστεί για τους σκοπούς της εκστρατείας.

(ΑΧ)