Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-03-2019 11:42

Υφυπουργείο Τουρισμού και Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου αναδεικνύουν την κυπριακή γαστρονομία μέσω κυπριακού προγεύματος και κυπριακού brunch

Στο πλαίσιο του κοινού στόχου για προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και κατ' επέκταση της κυπριακής γαστρονομίας, το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου προγραμματίζουν τη διοργάνωση εβδομάδας κυπριακού προγεύματος και κυπριακού brunch από τις 6 μέχρι τις 12 Μαΐου 2019.

Κατά την εβδομάδα αυτή, οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να επιλέξει πρόγευμα ή/και brunch από κυπριακά προϊόντα και εδέσματα, βασισμένα σε τοπικές και παραδοσιακές συνταγές.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αδειούχα ξενοδοχειακά καταλύματα και κέντρα αναψυχής (εστιατόρια, καφετέριες, σνακ μπαρ). Εξειδικευμένη ενημέρωση για την εκδήλωση και οι όροι συμμετοχής των επιχειρήσεων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού: www.visitcyprus.biz

Για καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου θα αναλάβει, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού, τη διοργάνωση δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων προς όλους τους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

21 Μαρτίου (9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.) - Γραφεία Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, Αλκιδάμου 4Α, Βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου, Λεμεσός

27 Μαρτίου (9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.) - Γραφεία Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου

3 Απριλίου (9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.) - Ξενοδοχείο LEBAΥ, Λάρνακα

10 Απριλίου (9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.) - Γραφεία Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου, στο τηλέφωνο 25222998.

(ΜΛ)