Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-03-2018 12:54

Εργασίες στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού από 14 Μαρτίου έως 4 Μαΐου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι τηνπερίοδο από τις 14 Μαρτίου 2018 έως τις 4 Μαΐου 2018, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του δρόμου  από την έξοδο προς Ψεματισμένο μέχρι και την έξοδο προς Χοιροκοιτία, η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χοιροκοιτία, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 50μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση Stop & Go.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

(ΜΛ)