Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-03-2019 10:03

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 22ης Μαρτίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 23ης  Μαρτίου 2019 ανταποκρίθηκε  σε 33 κλήσεις για βοήθεια, 23 πυρκαγιές, οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 09.19 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο ισόγειο διώροφης κατοικίας στην οδό Νικόλα Χ"Οικονόμου στο χωριό Χλώρακα στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με τρία πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10.35. Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές το ισόγειο της οικίας, εργαστήριο συγκόλλησης το οποίο αποτελούσε μέρος του ισογείου και ο πρώτος όροφος της κατοικίας. Από την πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε από το εργαστήριο συγκόλλησης  επηρεάστηκαν ένας κύλινδρος ασετιλίνης, οξυγόνου και υγραερίου. Τηρήθηκαν όλες οι επιχειρησιακές διαδικασίες από μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά από εμπλοκή τέτοιων υλικών σε πυρκαγιά μέχρι την εξάλειψη του κίνδυνου. Από την  πυρκαγιά δεν κινδύνεψε κανείς ενώ από διερεύνηση που έγινε επί τόπου διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από σπινθηρισμούς συγκόλλησης στην οποία προέβαινε ο ιδιοκτήτης στον χώρο του εργαστηρίου.

Η ώρα 04.05 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα στην οδό Τεύκρου Ανθία  στο Τσέρι. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.40. Όχημα μάρκας LAND ROVER DISCOVERY  βρισκόταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης διώροφης κατοικίας και υπέστη ζημιά στον χώρο της μηχανής και εξωτερικά ενώ το δεύτερο όχημα μάρκας KIA το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο σε οικόπεδο απέναντι από την κατοικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

____________

/ΣΧ