Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-04-2019 11:20

Ο Υπουργός Ενέργειας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης στο Βουκουρέστι για το Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας και για επιχειρηματικό φόρουμ

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης βρίσκεται από χθες βράδυ στο Βουκουρέστι, για να λάβει μέρος στις σημερινές εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου Υπουργών Ενέργειας, καθώς και της Πρώτης Συνάντησης Υπουργών της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης.

Επιπλέον, σήμερα το απόγευμα θα παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρονται στην Κύπρο, στους Κύπριους και Ρουμάνους συμμετέχοντες του επιχειρηματικού φόρουμ που συνδιοργανώνουν στο Βουκουρέστι το Υπουργείο και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το αντίστοιχο Επιμελητήριο της Ρουμανίας και τον Κυπρο-Ρουμανικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο.

Στη Σύνοδο του Άτυπου Συμβουλίου, θα διεξαχθεί συζήτηση για το μέλλον των ενεργειακών συστημάτων στην Ενεργειακή Ένωση. Θα ακολουθήσουν οι εργασίες της Πρώτης Συνάντησης Υπουργών της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης, κατά την οποία θα εξεταστούν ζητήματα που, μεταξύ άλλων, αφορούν στις ενεργειακές υποδομές και στην ενεργειακή απόδοση.

Στο περιθώριο του Άτυπου Συμβουλίου, ο κ. Λακκοτρύπης θα έχει, επίσης, κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας της Ρουμανίας.

Ο κ. Λακκοτρύπης επιστρέφει στην Κύπρο αύριο, Τετάρτη 3 Απριλίου.

(ΜΓ)