Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-03-2018 13:27

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νερού με την εκδήλωση «Πανηγύρι Διερευνήσεων»

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, διοργανώνει  σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τη Διεύθυνση του Ε’ Δημοτικού Σχολείου Αγλαντζιάς  εκδήλωση με θέμα: «Πανηγύρι Διερευνήσεων».

Πρόκειται για μια οργανωμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα κατά την οποία τα παιδιά εμπλέκονται στην επιστημονική διαδικασία της διερώτησης και αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες μέσα από ευχάριστες και παιγνιώδεις δραστηριότητες.  Η όλη δραστηριότητα συντονίζεται από τον Καθηγητή Ζαχαρία Ζαχαρία και τον δρα Μάριο Παπαευριπίδου, της Ομάδας Έρευνας στη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών και της Τεχνολογίας (ReSciTEG)  του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18 Μαρτίου 2018, από τις 10:00 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ. στο Ε’ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς.

Επίσης, Λειτουργοί του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με τρόπους που μπορούν να εφαρμόσουν ώστε να πετύχουν εξοικονόμηση νερού.

Προτρέπονται οι γονείς όπως παρευρεθούν μαζί με τα παιδιά τους για να περάσουν ένα διασκεδαστικό αλλά και εκπαιδευτικό πρωινό.

(ΜΛ)