Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-04-2019 10:14

Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννη θα συμμετάσχει σε αποστολή της Κ.Σ. ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση των προεδρικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ), αναχωρεί αύριο για τη Βόρεια Μακεδονία για να συμμετάσχει σε αποστολή που διοργανώνει η Κ.Σ. ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση των προεδρικών εκλογών στη χώρα, που θα διεξαχθούν στις 21 Απριλίου 2019. 

Στην αποστολή της Κ.Σ.ΟΑΣΕ, θα συμμετέχουν περί τους 31 βουλευτές από συμμετέχοντα κράτη του Οργανισμού, οι οποίοι θα αναπτυχθούν σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Μακεδονίας. Στο πλαίσιο της αποστολής αναμένεται να πραγματοποιηθούν χωριστές συναντήσεις με υποψήφιους και με εκπροσώπους των εκλογικών Αρχών της χώρας και θα υπάρξει ενημέρωση από τη μακράς διαρκείας αποστολή παρακολούθησης των εκλογών, που διοργάνωσε το Γραφείο Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ODIHR). Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, χωριστές επαφές με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών. Την ημέρα των εκλογών, ο κ. Χατζηγιάννη θα  πραγματοποιήσει επισκέψεις σε εκλογικά κέντρα στα Σκόπια για επί τόπου παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας.  

(ΑΧ/ΕΙ)