Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-04-2019 15:09

Το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αποχαιρέτησε τη Γενική του Διευθύντρια

Αφυπηρέτησε από τη Δημόσια Υπηρεσία η Ολυμπία Στυλιανού

Σε μια λιτή και συγκινητική τελετή, το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αποχαιρέτησε σήμερα τη Γενική του Διευθύντρια κ. Ολυμπία Στυλιανού, η οποία αφυπηρέτησε από τη Δημόσια Υπηρεσία μετά από 40 χρόνια προσφοράς. 

Το εξαίρετο έργο που αφήνει στο Υπουργείο, την αφοσίωσή της στο καθήκον, την ουσιαστική παρουσία της, αλλά και το διαυγές και ακούραστο πνεύμα με τα οποία άσκησε τα καθήκοντά της, εξήρε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, αποχαιρετώντας εκ μέρους του προσωπικού του Υπουργείου την κα Στυλιανού. 

Ο κ. Καδής ευχαρίστησε την κα Στυλιανού για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν τον τελευταίο χρόνο, η οποία διακρινόταν πάντα από επαγγελματισμό και ειλικρίνεια, καθώς και για τη στήριξη που του προσέφερε με τις πολύτιμες γνώσεις της, τις οποίες δεν αρνήθηκε ποτέ να προσφέρει σε όποιον συνάδελφο το ζητούσε. «Στόχος της ως Γενικής Διευθύντριας ήταν να υπηρετεί το συμφέρον του τόπου, το οποίο έπραξε με πολύ αγάπη, ακούραστα και με χαμόγελο. Παράλληλα στήριζε και βοηθούσε ανεπιφύλακτα τους συναδέλφους της.  Ο συμβουλευτικός και υποστηρικτικός της ρόλος ήταν πολύτιμος και  θα μας λείψει», σημείωσε ο κ. Καδής.

Αποχαιρετώντας την κα Στυλιανού, της ευχήθηκε η αφυπηρέτηση να αποτελέσει αφετηρία μίας ακόμη πιο πλούσιας δραστηριότητας. «Το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ! Από αύριο ανοίγουν πολλές νέες σελίδες στη ζωή σας, οι οποίες ευχόμαστε να γεμίσουν με νέα σχέδια και όνειρα, με όμορφες κι ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, τις οποίες ευχόμαστε ολόψυχα να τις χαρείτε με υγεία».

Ο Υπουργός και το προσωπικό του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος καλωσόρισαν, παράλληλα, τον νέο Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή κ. Αντρέα Λουκά, και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ευελπιστώντας σε μία εποικοδομητική συνεργασία για την επίτευξη των στόχων του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

(ΜΚΑ/ΜΓ/ΣΧ)