Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-04-2019 10:23

Εβδομάδα κυπριακού προγεύματος και κυπριακού brunch

Έχοντας ως κοινό στόχο την προώθηση και ανάδειξη της κυπριακής γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων, το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργανώνουν από τις 6 μέχρι τις 12 Μαΐου 2019 εβδομάδα «Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch» (“Cyprus Breakfast and Brunch Week”).

Στόχος της δράσης “Cyprus Breakfast and Brunch Week” είναι η ανάδειξη και η προώθηση των κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο προβάλλεται η κυπριακή γαστρονομία, η οποία αποτελεί σημαντικό εμπλουτιστικό στοιχείο του τουριστικού μας προϊόντος και της εμπειρίας που αποκομίζει ο επισκέπτης. 

Η έναρξη της εβδομάδας «Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch» θα γίνει από τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού. Τα σεμινάρια είχαν ως στόχο την προετοιμασία και την εκπαίδευση αρχιμαγείρων και επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο “Cyprus Breakfast & Brunch Week”.

Ο κατάλογος των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην εβδομάδα προώθησης κυπριακού προγεύματος και brunch προς το ευρύ κοινό βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, στον σύνδεσμο: https://bit.ly/2UQtw0C

(AX)