Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-03-2018 15:19

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια ημερίδα ενημέρωσης του ΑΞΙΚ

Tο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την ετήσια ημερίδα ενημέρωσης, που πραγματοποιήθηκε στις στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στις 15 Μαρτίου 2018.  Η δραστηριότητα αυτή στοχεύει στην προσωπική επαφή και επικοινωνία μεταξύ των εκπροσώπων της ξενοδοχειακής, επισιτιστικής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας και των φοιτητών του ΑΞΙΚ για την πρακτική τους κατάρτιση και για τη μελλοντική εργοδότηση των τελειοφοίτων. 

Στην ημερίδα συμμετείχαν 114 εκπρόσωποι από 65 ξενοδοχειακές, επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, από όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισαν η Διευθύντρια του ΑΞΙΚ δρ Εύη Σωτηρίου και οι Υπεύθυνοι Πρακτικής Κατάρτισης κ. Μαργαρίτης Αντωνιάδης και κα Έλενα Ιωσήφ με σύντομους χαιρετισμούς και ενημέρωση.  Ακολούθησε μια σύντομη παρουσίαση των παραδοτέων του έργου «Συνεργάτη Εργοδότη για τα Ξενοδοχειακά και τον Τουρισμό» που εγκρίθηκε στα πλαίσια του ανταγωνιστικού ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, B.Δ.2 για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας διενεργήθηκαν από τα στελέχη των επιχειρήσεων συνεντεύξεις σε φοιτητές του ΑΞΙΚ για σκοπούς πρακτικής κατάρτισης ή/και μελλοντικής εργοδότησης. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παρέθεσαν οι φοιτητές του Ινστιτούτου.

(ΜΛ/ΣΧ)