Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-05-2019 11:19

Ανακοίνωση του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης σχετικά με υποτροφία του ιδρύματος Christos Lazari

Ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης ανακοινώνει ότι το ίδρυμα Christos Lazari (Christos Lazari Foundation) θα δέχεται αιτήσεις από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη διεκδίκηση υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αξία της υποτροφίας ανέρχεται το μέγιστο στις £20.000,00 πληρωτέο κατευθείαν στο ακαδημαϊκό ίδρυμα. Η διάρκεια της υποτροφίας είναι για ένα έτος και ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Τα κριτήρια που έχουν οριστεί από το ίδρυμα είναι η οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν το έντυπο της αίτησης αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση enquiries@christoslazarifoundation.co.uk από όπου θα παραλάβουν ηλεκτρονικά το έντυπο και αφού το συμπληρώσουν, θα πρέπει να το αποστείλουν μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται (να επισυναπτούν) στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίστηκε η 26ή Μαΐου 2019. Η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων θα τηρηθεί αυστηρά. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δε θα γίνονται δεκτές. Όσες αιτήσεις αποσταλούν, αλλά δεν είναι συμπληρωμένες ή/και δεν συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά/πιστοποιητικά, δεν θα γίνονται αποδεκτές.

(ΡΜ/ΜΓ)