Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-05-2019 11:39

Ευχές για την τουριστική περίοδο και επαφές του Υφυπουργού Τουρισμού στο εξωτερικό

Το Υφυπουργείο Τουρισμού εύχεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, κάθε επιτυχία στη φετινή τουριστική περίοδο. Με την ευκαιρία, το Υφυπουργείο, επιθυμεί να διαβεβαιώσει τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους φορείς ότι προβαίνει, συνεχώς, σε όλες τις δέουσες ενέργειες για τη διασφάλιση μιας ακόμα πετυχημένης τουριστικής χρονιάς για την πατρίδα μας.

Σημειώνεται, περαιτέρω, ότι το Υφυπουργείο, παράλληλα, έχει ξεκινήσει εντατική προετοιμασία για τις προσεχείς τουριστικές περιόδους. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, μεταξύ άλλων, έχει προγραμματίσει, το επόμενο δίμηνο, την πραγματοποίηση συναντήσεων με ηγετικά στελέχη τουριστικών Οργανισμών του εξωτερικού, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο, αλλά και το καλοκαίρι του 2020.

Συγκεκριμένα, προγραμματίζονται επαφές με φορείς από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Μέση Ανατολή και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Στόχος του κ. Υφυπουργού είναι η διερεύνηση των υφιστάμενων σχεδιασμών των μεγάλων τουριστικών οργανισμών του εξωτερικού και η σε βάθος συζήτηση μαζί τους προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης των σχέσεων συνεργασίας με τη χώρα μας.

(ΑΧ)